درب های ساختمانی به عنوان یکی از مهم ترین قسمت های خانه تاثیر زیادی هم در دکوراسیون داخلی خانه دارند و هم به گونه ای امنیت ساختمان را تامین می کنند. درب ها انواع مختلفی دارند که هرکدام از آن ها ویژگی منحصر به فرد خود را دارند، از جمله این ویژگی ها می توان به متریال استفاده شده برای ساخت درب ها، طراحی گوناگون و موارد کاربرد آن و… اشاره کرد که البته با توجه به نیاز افراد استفاده می شوند. در ادامه به معرفی انواع درب ها و ویژگی آن ها می پردازیم:

درب های امنیتی:

این درب ها نسبت به درب های دیگر مقاوم تر و دارای امنیت بسیار بالاتری هستند. درب های امنیتی در اماکن خاصی نصب می شوند البته برای درب منازل هم می توان از آن ها استفاده کرد. برای دریافت نشان استاندارد باید آزمایشات متعددی بر روی درب های امنیتی انجام شود. این درب ها انواع مختلفی دارند که میزان امنیت آن ها هم متفاوت است. از فولاد، شیشه های ضدگلوله و قفل های الکتریک برای ساخت درب های امنیتی استفاده می شود، همچنین این درب ها از سیستم هوشمند و کنترل از راه دور برخوردار هستند.

door1

درب ضدحریق:

درب ضدحریق در برابرآتش و حرارت مقاومت بالایی دارد و مانع از انتشار آتش و دود می شود. این درب ها مانند درب امنیتی مورد آزمایش قرار می گیرند و میزان مقاومت متفاوتی نسبت به هم دارند. از این درب ها می توان برای ساختمان و کشتی استفاده نمود. لازم به ذکر است که تمام اجزای یک درب ضد حریق باید استاندارد باشند.

door2

درب های چوبی:

درب چوبی رایج ترین نوع درب است که از زمان های گذشته تا به حال مورد استفاده بوده است. مواد اولیه درب های چوبی به آسانی در دسترس هستند و نیاز به یک نیروی انسانی ماهر برای ساخت آن ها نیست. البته برای ساختن درب های چوبی از چوب های مختلف استفاده می شود که افراد نسبت به ملاک ها و موارد استفاده خود، آن ها را خریداری می کنند.

درب چوبی

درب های چهارچوب دار:

چهارچوب این درب ها از چوب و برای خود درب از انواع چوب، تخته سه لا، تخته بلوکی و…استفاده می شود. این درب ها برای بیشتر منازل کاربرد دارند. همچنین شما می توانید طرح مورد علاقه خود را روی آن ها نقش بزنید. چهارچوب این درب ها از فلز هم ساخته می شود و با توجه به نوع کاربرد آن ها در قسمت های مختلف خانه نصب می شوند.

درب ورودی

درب های شیشه ای:

درب های شیشه ای با توجه به کاربردهای متنوعی که در منزل دارند، می توانند در نقاط مختلف خانه نصب شوند. این درب ها برای حیاط خلوت و پشت خانه ها استفاده می شوند تا منظره بیرون از ساختمان قابل مشاهده باشد. همچنین از این درب ها برای داخل سرویس بهداشتی هم می توان استفاده کرد. درب های شیشه ای نیاز به مراقبت ویژه دارند و در مکان هایی که نیاز به حفظ حریم شخصی است می توان از شیشه کدر استفاده کرد. البته درب های شیشه ای هزینه زیادی دارند و نسبت به درب های دیگر سنگین تر هستند.

درب شیشه ای

درب های وادار عمودی و افقی:

این درب ها در دو نوع چهارچوب دار و بدون چهارچوب ساخته می شوند که استحکام بالایی دارند. این درب ها از چوب ساخته می شوند که با زبانه و شیارهایی به یکدیگر متصل می شوند. این درب ها برای مکان هایی مانند توالت، انبار، حمام و …استفاده می شوند اما از تنوع طراحی بالایی برخوردار نیستند.

درب های پی وی سی:

استفاده از پی وی سی به عنوان ماده اولیه درب ها رایج است . این درب ها مزیت های فراوانی دارند:

  • وزن سبک
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • استحکام بالا
  • ضد زنگ

به علت وزن سبک درب های پی وی سی ، استفاده از آن ها برای درب ورودی توصیه نمی شود ولی برای درب های داخلی بسیار مناسب هستند.

درب PVC

درب های فایبرگلاس:

فایبرگلاس نوعی الیاف شیشه ای است که با رزین و مواد پلیمری ترکیب می شوند و برای ساخت درب استفاده می شوند. این درب ها علاوه بر قیمت مناسب، مقاومت بالایی دارند و عایق مناسبی هستند. این درب ها با فولاد و چوب به صورت ترکیبی ساخته می شوند و برای استفاده در بخش بیرونی ساختمان مناسب تر هستند.

فایبرگلاس

درب های آلومینیومی:

امروزه آلومینیوم یکی از رایج ترین مواد استفاده برای تولید لوازم ساختمانی است که برای ساخت درب هم از این متریال استفاده می کنند. درب های آلومینیومی مقاومت بالایی در برابر انواع شرایط محیطی دارند. امروزه این درب ها در رنگ های متنوعی تولید می شوند و برای بخش های درونی ساختمان مانند درب حمام، توالت، حیاط، انبار و بالکن و بخش های بیرونی ساختمان استفاده می شوند.

درب آلومینیوم

برای مقایسه فنی محصولات موجود در زمینه درب های ساختمانی اینجا کلیلک کنید.

 

 

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید:

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سایر مقالات

  • برای عضویت در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید.
مجموعه گیتی هوم
ارسال پیام در واتس اپ