با پیشرفت تکنولوژی و اهمیت یافتن زیبایی برای دکوراسیون خانه، انسان ها سعی بر نصب زیباترین نوع المان های موجود در خانه را دارند. رادیاتورهای قدیمی با ظاهری ساده و اندازه بزرگ، علاوه بر جاگیر بودن، زیبایی خاصی نداشتند. با تولید رادیاتورهای شیشه ای که علاوه بر کارایی زیاد، بسیار زیبا بودند، همه مشکلات برطرف شد. زیبایی این رادیاتور ها باعث شده آن ها یک عضو مهم در زیبایی دکوراسیون خانه محسوب شوند و مانند سیستم های گرمایش سنتی، لازم نیست آن ها را در قسمتی از خانه مخفی کنیم. در سیستم گرمایشی سنتی علاوه بر این که نمی توانستیم انتظار کارایی صحیح از آن ها داشته باشیم، شاهد هدررفت انرژی آن ها بودیم.
رادیاتورهای شیشه ای چه مزایا و معایبی دارند؟ در هنگام خرید آن ها باید به چه عواملی توجه کنیم؟ آیا خرید رادیاتورهای شیشه ای هزینه بر هستند؟
اگر شما مایل به دانستن پاسخ این سوالات هستید در این مقاله با ما همراه باشید.
رادیاتورهای شیشه ای چه عملکردی دارند؟
شیشه استفاده شده در رادیاتورهای برقی، شیشه سکوریت با ضخامت 13 میلی متر است که این شیشه توسط یک لایه رسانای الکتریکی با استفاده از انرژی برق گرم می شود انرژی گرمای تولید شده توسط امواج مادون گسترش می یابد و گرما در فضای اتاق منتشر می شود. البته هوای گرم به دلیل چگالی پایین به سمت بالا حرکت میکند و هوای سرد پایین می ماند، دوباره این هوای سرد هم گرم می شود و این چرخه به طور منظم ادامه پیدا می کند.
رادیاتورهای برقی از هدررفت انرژی جلوگیری می کنند و این ویژگی موجب تفاوت آن ها با سیستم گرمایشی و رادیاتورهای قدیمی شده است. در رادیاتورهای برقی هیچ گونه لوله کشی برای انتقال انرژی استفاده نشده است و به همین دلیل همه انرژی تولید شده استفاده می شود و به هیچ وجه هدر نمی رود. رادیاتورهای شیشه ای به اندازه ای انرژی تولید می کنند که به آن نیاز داریم, علاوه بر آن مواقعی کار می کنند که شما به آن نیاز دارید.
رادیاتورهای شیشه ای از شیشه مقاوم ساخته شده اند و امکان شکستن آن ها بسیار کم است اما اگر با ضربه ای محکم دچار شکستگی شود، تکه های شکسته شده به وسیله فویل PVB در کنار هم نگه داشته می شوند. با این شکستگی لایه رسانای انرژی در روی شیشه، مدار الکتریکی را قطع می کند و امکان برق گرفتگی وجود ندارد، پس هیچ نگرانی درباره ایمنی این سیستم نداشته باشید.
هزینه نصب و تعمیر رادیاتورهای برقی:
رادیاتورهای برقی یک مزیت عالی در مقایسه با دیگر سیستم های گرمایشی همرفتی دارد وآن عدم نیاز به لوله کشی است و به همین دلیل شما برای نصب آن ها نیاز به متخصص ندارید. رادیاتورهای برقی به گونه ای هستند که با گذشت زمان دچار تغییرات زیادی نمی شوند و به همین دلیل لازم نیست هزینه گزافی برای تعمیر و نگهداری آن بپردازیم.
انواع رادیاتورهای شیشه ای:
– رادیاتورهای شیشه ای سیمی
– رادیاتورهای شیشه ای قابل کنترل با ریموت
– رادیاتورهایی که با وصل کردن آن به پریز برق کار می کنند.
معایب سیستم گرمایشی رادیاتور شیشه ای:
این سیستم گرمایشی در کنار همه مزیت هایی که دارد معایبی هم دارد که لازم است شما برای استفاده از رادیاتورهای برقی به آن ها آگاه باشید.
– الکتریسیته در این سیستم گرمایشی نسبت به دیگر انرژی های مورد نیاز، هزینه بیشتری دارد.
– نیاز به محاسبات، برای تنظیم دقیق مقدار گرمایشی که برای اتاق نیاز است.